Oud fondsmanager Hoogenboom ziet geen problemen

In het artikel van Jan Peter Soenveld in het Friesche Dagblad van 7 januari geeft voormalig fondsmanager Jacques Hoogenboom zijn visie op op de aanwezigheid van juridische risico’s.

Bijzonder aan de uitspraken is dat Hoogenboom zelf van de start betrokken is geweest bij de opzet en uitvoering van het fonds. Niet onbelangrijk: hij is verbonden aan Bureau Blaauwberg welke aan de basis staat van de oprichting van bijna elk gemeente breed ondernemersfonds. Blaauwberg heeft ook aan de basis gestaan van Ondernemersfonds SWF.

Ook hier keurt de slager zijn eigen vlees. Ook alle leden van de Federatie vinden dat het fonds geweldig is en dulden geen kritische geluiden. De actieve leden van de Federatie zijn allen deelnemer aan het fonds.

Hoe groot de juridische uitdagingen in werkelijkheid zijn, dat kan alleen een goede jurist beoordelen.

Schuiven naar boven