Juridisch vergelijk Sùdwest Fryslân en Teylingen

Ondernemerscollectief SWF helpt het college en de raad met een overzicht. Ondanks de aanwezigheid van een advocaat in het college, weet wethouder Gea Wielinga niet wat jurisprudentie betekent.

Tijdens de raadsvergadering van 17 december 2020 stelt wethouder Wielinga dat een uitspraak van het Hof geen jurisprudentie is. Bertus Walsma van GBTL, naast raadslid ook werkzaam bij de politie, herinnert wethouder Wielinga eraan dat er wel degelijk sprake is van jurisprudentie. Blijkbaar probeert wethouder Wielinga met het nodige blufwerk de raad op het verkeerde been te zetten. Feitelijk portefeuillehouder Bauke Dam, die na het vertrek van Offinga is opgezadeld met het ondernemersfonds, was blijkbaar nog niet alwetend.

Ondernemerscollectief SWF helpt de politiek graag met het opstellen van een vergelijk tussen Sùdwest Fryslân en Teylingen. Een ter zake kundig jurist stelt nu een vergelijk op tussen beide gemeentes.

Binnenkort meer op deze website.

Schuiven naar boven