Groot aantal ondernemers wacht op reactie gemeente SWF

Nadat velen ons gemeld hebben dat ook zij hun bezwaar op de WOZ-beschikking hebben ingediend, laat de gemeente Sùdwest Fryslân op zich wachten op met een formele reactie te komen op het juridisch onderbouwde bezwaarschrift.

Juridisch is het al lang duidelijk

Ondanks dat Het Hof in Den Haag in 2020 duidelijk heeft geoordeeld over de onrechtmatigheid van de manier waarop de gemeente Sùdwest Fryslân middels de WOZ-beschikking geld ten behoeve van het Ondernemersfonds SWF int, lijkt het College met in het bijzonder Wethouder Bauke Dam, nog te denken dat zij het beter weten dan Het Hof in Den Haag.

Ondernemerscollectief SWF vind het zeer vreemd dat de gemeente in het geheel nog niet heeft gereageerd naar allen indieners van de WOZ-bezwaren.

Wordt ook hier weer vervolgd.

Schuiven naar boven